Sighisoara

Vremea in Sighisoara : 19 °C vremeaRadioSon: Doua grupuri mari de austrieci asteptati la Sighisoara in luna mai

28 Februarie 2017

Un turoperator austriac care aparține de o renumita banca mondiala va aduce în luna mai în România, cu chartere, peste 1.500 de turiști, majoritatea acestora fiind clienți ai băncii. Austriecii vor veni pentru sejururi de șase nopți, din care trei pentru circuite culturale și trei pentru o croazieră în Delta Dunarii, a declarat potrivit Profit.ro Simion Giurcă, directorul Biroului de Promovare de Turistică al României la Viena.
În perioada 11 – 29 mai, în care se va derula programul, vor ajunge în paralel în România câte două grupuri mari de austrieci. 

Sighisoara se regaseste pe lista localitatilor ce urmeaza a fi vizitate de acesti turisti austrieci.  Pe lângă Delta Dunării și Tulcea, și Sfantu Gheorghe, turiștii vor vizita și localitățile Sighișoara, Harman, Brașov, Bran, Predeal, Sinaia, București și Brăila. Turoperatorul estimează că vor veni în România, prin acest program, între 1.500 și 1.800 de turiști austrieci.

Sighisoara se afla pe lista de interes a turistilor straini, anul trecut cateva sute de mii venind in vizita in orasul nostru, Muzeul de Istorie raportand 160.000 turisti care i-au trecut pragul, fiind insa si turisti care au vizitat Cetatea fara a intra si la Muzeu.


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR