Sighisoara

Vremea in Sighisoara : 19 °C vremeaRadioSon: Martisoare, simbol al primaverii se comercializeaza in mai multe zone ale orasului

28 Februarie 2017

Sighisorenii pot cumpara martisoare din mai multe puncte ale orasului: din centrul orasului, de pe strada 1 Decembrie 1918, din zona Cornesti de pe strada Zaharia Boiu, str. Hermann Oberth, str. Gen. Grigorescu, str. Horea Teculescu, din zona fostului stadion de pe str. Mihai Viteazu, str. Plopilor și str. Trandafirilor.

Si anul acesta se vor comercializa martisoare si ghiocei in aceste zone pana in data de 3 martie Cand mai este o zi pana la 1 martie, comercianții se declara multumiti si spun ca au avut vânzare bună pentru că sunt în continuare multe persoane care duc această tradiție mai departe. Oamenii spun că mărțișoarele reprezintă simbolul primăverii și al iubirii, iar ei le folosesc pentru a le face o bucurie persoanelor dragi.

Anul acesta sighisorenii găsesc mărțișoare la preturi pentru toate buzunarele. Prețul acestora pornește de la 1 leu și poate ajunge chiar la 10 lei. Si anul acesta este interzisă comercializarea de flori naturale și/sau artificiale, flori în ghivece sau buchete, jucării de plus, locurile atribuite fiind destinate exclusiv comercializarii de martisoare si ghiocei.


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR