Auto Motor si Sport: Test-drive Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 120 S&S a trecut si prin Sighisoara

0
1756
views

Auto Motor si Sport, revista apartinand BURDA ROMANIA a realizat un drive test cu noul Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 120 S&S, pe langa descrierea autoturismului realizand si o superba galerie foto in care este inclusa si cetatea medievala Sighisoara, evident cu Peugeout evidentiat.

După jumătate de an de la prezentarea oficială, 3008, noul SUV compact Peugeot, a venit în România pentru a seduce o parte din clienții lui Qashqai, Tiguan, Kuga, Kadjar și Tucson. Prin noul 3008, Peugeot dorește să se poziționeze încă din start în segmentul C-SUV cu un produs care stârnește dorința, cu excelente performanțe tehnice și compatibil cu strategia mărcii de orientare spre segmentele mai afluente ale pieței. Promovat drept un SUV cu tehnologie avansată, Peugeot 3008 are de partea sa un aspect sportiv-agresiv și atuuri cu tentă elitistă. ” 

Designul interior al noului Peugeot 3008 este unic în acest segment de piață, piesa centrală fiind avangardistul i-Cockpit! Este vorba despre volanul de mici dimensiuni, teșit sus și jos, deasupra căruia se află un display de 12,3 inchi, pe care sunt afișate toate informațiile uzuale ale tabloului de bord, dar și informații provenite de la sistemele de infotainment și navigație.”BURDA ROMANIA este cel mai mare editor de reviste din Romania. Toate drepturile asupra continutului acestui articol apartin companiei sus mentionate. Citeste tot articolul pe pagina Auto Motor si Sport: Test Peugeot 3008 1.6 BlueHDi 120 S&S