Colinele Transilvaniei in plimbare pe taramul tuberozelor

0
215
views

“Taramul tuberozelor, dar si meleagul cailor au fost decoruri prietenoase, ce au primit cu caldura biciclistii dornici sa le cunoasca secretele.
S-a biciclit agale, s-au degustat bucate sarate si dulci, facute de maini dibace din Valchid, Prod si Hoghilag, dar si din Topa. Bineinteles, nu am uitat de hidratare: cu suc de coacaze negre, limonada cu zmeura si socata, ceai de trandafir cu lamaita, multa apa, dar si un pahar de vin bun, la final. Am vizitat biserici evanghelice si armenesti, am poposit in gradini cu tuberoze inflorite.

Am ras, am aflat povesti interesante despre armeni si motii veniti la Prod, dar si despre de cata daruire e nevoie sa ingrijeste o tuberoza. Am vizionat un film in parfum de tuberoze, la ceas de noapte. Unii am intalnit chiar vechi cunostiinte dragi. Altii am cunoscut OAMENI noi, cu care am legat prietenii si care iti dau lectii de viata prin simplitate, daruire si onestitate.
Asa e o plimbare pe bicicleta in Colinele Transilvaniei.
Data viitoare te asteptam si pe tine!
Multumim participantilor si plecaciuni oamenilor frumosi care ne-au ajutat!” au notat Colinele Transilvaniei pe Facebook