RadioSon: Au condus sub influenta alcoolului dar au fost prinsi de politistii sighisoreni

0
2456
views

Vineri, 17 martie la ora 22,10, poliţişti de ordine publică, de la Poliţia Municipiului Sighişoara au oprit pe strada Libertăţii, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani.

Poliţiştii l-au testat cu etilotestul pe conducătorul auto, căruia i-a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la Spitalul Municipal Sighişoara unde i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală.
Si azi noapte poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, au oprit în cartierul Venchi, din municipiul Sighișoara, un autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani.

Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii au stabilit că numărul de înmatriculare, atribuit provizoriu autoturismului, era expirat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara