RadioSon: Sighisoara a gazduit astazi etapa judeteana a concursului Cel mai bun povestitor

0
634
views

Concursul a reunit prescolari din intreg judetul care au povestit in fata juriului, a cadrelor didactice care i-au instruit si a reprezentantilor comunitatii locale.
Etapa judeteana a concursului “Cel mai bun povestitor” a fost organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Mures, Scoala Gimnaziala Victor Jinga, Gradinita cu Program Prelungit Tarnava, Scoala Gimnaziala Aurel Mosora si Gradinita cu Program Prelungit Nr 2.
Coordonatori ai concursului de astazi de la Sighisoara au fost inspector pentru educatie timpurie prof drd. Trifan Irina si profesorii pentru invatamantul prescolar Postoi Maria, Craciun Aurica si Antal Alina.

Inspectorul pentru educatie timpurie prof drd. Trifan Irina prezent la eveniment a apreciat organizarea celei de-a 12-a editii la Sigisoara. Tobosarul Cetatii Sighisoara a fost si el implicat in desfasurarea etapei judetene a concursului Cel mai bun povestitor. Acesta a organizat cu prescolarii o parada si a cantat Imnul Tobosarului cunoscut si indragit de copii.

La concursul Cel mai bun povestitor toti elevii participanti au obtinut locul I si aceasta intrucat inspectorul scolar Trifan Irina a declarat ca nu a putut face o diferentiere intrucat toti prescolarii au avut prestatii deosebite.
Iata care au fost si prescolarii inscrisi in concurs si povestile lor:
Bucur Mara- Mica raza
Ghira Diana- Iedul cu trei capre
Lirca Rares Mihail- Capra cu trei iezi
Luca Sofia- Soacra cu trei nurori
Gaitan Isaac – Povestea Magarusului Incapatanat
Spalnacean Carina Ioana _ Turtita
Foaltin Matei- Ionica Mincinosul

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara