RadioSon: Strazi cu circulatie inchisa de astazi si pana luni in Sighisoara

0
1547
views

De maine si pana duminica 21 mai în zona centrală a municipiului se vor desfasura Zilele Sighisoarei.

Atentie : pentru desfasurarea evenimentului unele strazi vor fi inchise ! De astazi de la ora 18.00 si pana luni la ora 10.00, circulația rutieră va fi închisă, astfel:
– Pe str. Morii, din zona magazinului Sigma până la intersecţia cu str. 1 Decembrie 1918;
– Pe str. Octavian Goga, de la intersecția cu str. Morii până în Piața Hermann Oberth – nr. 13.
De asemenea, accesul auto în Piața Hermann Oberth, din str. 1 Decembrie 1918, va fi interzis, cu excepția autoturismelor taxi. .
Accesul auto în perimetrul de desfăşurare a evenimentului – Piaţa Sigma, Piaţa Octavian Goga, strada Morii, str. Octavian Goga şi Piața Hermann Oberth – va fi interzis în perioada 19-21 mai , cu excepţia riveranilor care vor avea acces pe baza cărţii de identitate.
Riveranii sunt rugați să parcheze autovehiculele proprietate personală sau ale societăţii comerciale fie în afara perimetrului de desfăşurare a evenimentului, fie în parcarea publică de reședință sau în curtea aferentă locuinţei.
Agenții economici care își desfășoară activitatea în perimetrul de desfăşurare a evenimentului, sunt rugați si ei ca, în perioada 19-21 mai 2017, să respecte programul de aprovizionare instituit de comandamentul unic și anume, între orele 08.00 și 12.00.

Pentru siguranţa participanţilor la eveniment, ordinea publică, prevenirea și stingerea incendiilor precum și asistența medicală în perimetrul de desfășurare a evenimentului a fost constituit comandamentul unic la nivelul municipiului Sighișoara, format din reprezentanți ai Municipiului Sighișoara, Jandarmeriei Române, Poliţiei municipiului Sighișoara, Serviciul Public Poliția Locală, ISU Horea al județului Mureș– Detașament Pompieri Sighișoara.

Manifestările cultural-artistice se vor desfăşura pe scena amplasată în Piaţa Sigma, în Sala Mică a Municipiului Sighișoara, la Turnul Fierarilor, la Sala Sander, la Stadionul municipal și Sala Polivalentă „Radu Voina” , iar activităţile de comerţ se vor desfăşura în Piaţa Octavian Goga, str. Morii și str. Octavian Goga.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara