Transylvania Epic Bike Ride 2017

0
404
views

“Transylvania Epic Bike Ride este un eveniment necompetitiv, astfel că participanții nu doar pedalează, ci pot vizita peste 15 obiective turistice importante din Transilvania. Traseul măsoară 325 de kilometri cu diferență de nivel ce vor fi parcurși în 4 zile, pe asfalt, pe drumuri forestiere sau pe poteci înguste de pădure (…) Surclasând destinații celebre precum Italia sau Germania, Transilvania pe bicicletă se află pe locul 1 în topul celor mai frumoase vacanțe de aventură, top realizat de ghidul de călătorii Lonely Planet. De asemenea, The Guardian a publicat o listă a celor mai frumoase destinații turistice din România pe baza opiniilor cititorilor cotidianului britanic pe care se regăsesc satele săsești din Transilvania, dar și orașele Sighișoara și Sibiu”, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, Asociația Trăiesc Sănătos și Running Media, transmis AGERPRES.

Transylvania Epic Bike Ride va debuta în data de 22 iunie la Brașov, va trece prin Racoș, Rupea, Viscri, Sighișoara, Daneș, Mălâncrăv, Biertan, Mediaș, Cetatea de Baltă și se va încheia la Sibiu, în data de 25 iunie.

“De multe ori ne programăm vacanțele în străinătate căutând experiențe noi și lăsăm în urmă ceea ce ne este mai la îndemână. Prin acest tur ciclo-turistic vrem să le dăm ocazia tuturor românilor să viziteze Transilvania și să aibă parte și de o experiență sportivă în același timp”, au arătat organizatorii.