Wild Carpathia: primul curs Goal-vs.-Action pentru initierea voluntarilor straini

0
273
views

Pentru echipa Wild Carpathia 16 Mai 2017 a reprezentat o zi extrem de importanta deoarece a avut loc primul curs “Goal-vs.-Action” pentru initierea voluntarilor straini si a facilitatorilor de activitati ai asociatiei in pachetul de cursuri de dezvoltare personala livrat de specialistul nostru Bogdan Negrei in calitate de psiholog, life coach si trainer Wild Carpathia. Acest pachet de cursuri a fost special creat pentru tinerii voluntari si echipa de proiect avand ca scop dezvoltarea echipei dar in special dezvoltarea individuala a fiecarui membru. Cursurile vor avea loc lunar pana la sfarsitul anului.

Ne bucuram ca le putem oferi tinerilor oportunitatea de a dobandi cunostinte noi despre concepte din domeniul psihologiei si dezvoltarii personale, de a se cunoaste mai bine pe ei insisi, de a se descoperi si de a creste impreuna.

Ziua de ieri a fost una plina de incarcarcatura emotionala care a facut ca intregul grup de voluntari impreuna cu echipa de proiect sa fie mai apropiati, mai deschisi, mai uniti si pregatiti sa creeze activitati minunate pentru comunitatea sighisoreana.
Cursul a avut loc in Sala de conferinte a Central Park Hotel si tinem sa multumim pe aceasta cale domnului Alin Rus si intregii sale echipe pentru deschiderea cu care sustin activitatile noastre si disponibilitatea de care au dat dovada de fiecare data cand le-am solicitat implicarea! Multumim tuturor celor care contribuie indirect la dezvoltarea tinerilor si copiilor participanti la activitatile noastre!
Pentru perioada urmatoare pregatim o multime de activitati la Centrul de Voluntariat Sighisoara dar si o serie de campanii in cadrul scolilor si gradinitelor din oras asa ca, urmariti-ne pe Facebook si haideti sa fim activi, implicati-va alaturi de noi!!! Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi si pentru aceasta perioada pregatim o multime de surprize pentru copii si tinerii din oras !!!
Alege si tu sa te bucuri de avantajele voluntariatului si inscrie-te in competitia anului: „Voluntarul anului 2017” (https://www.facebook.com/events/122024991695130/)!!!