Sighisoara




Craciun 2015 Pensiunea Stejarul din Sighisoara

16 Octombrie 2015

Ti-e dor de relaxare si confort intr-o atmosfera eleganta, unde sa fii rasfatat cu servicii de calitate? Oferta-ti o experienta unica, in mijlocul naturii, intr-un loc aparte: pensiunea Stejarul, din Sighisoara! 

Vei redescoperi o stare de echilibru a trupului, mintii si sufletului! 

Situata intr-un cadru perfect natural, in mijlocul naturii, pensiunea stejarul ofera o panorama spectaculoasa asupra Sighisoarei dar si a Cetatii Medievale, singura cetate locuita din Europa. 

Este locul ideal pentru a va bucura de vacanta, pentru a organiza intalniri de afaceri, petreceri si teambuilding-uri.

Cazare fără masă, preț: 85 lei/noapte/persoană Condițiile rezervării: Pachet sejur minim: 3 nopți. Data de intrare: 24.12.2015. Check-in: după ora 12, check-out: înainte de ora 14. Unitatea se închiriază unui singur grup de 22 persoane. Număr locuri disponibile: 22, distribuite în 8 camere cu băi proprii. Copiii sub 7 ani: gratuit Avans la rezervare: 50% Unitatea noastră se închiriază doar integral. Prețul de închiriere integrală pentru 3 nopți unui grup de 22 persoane este 5610 lei. Un numar mai mic de persoane va achita tot 5610 lei.

Alte detalii:


Craciun Magic in inima Ardealului!
Cazare/loc in camera dubla, cu mic dejun inclus
Pranz Traditional de Ajun la Pensiunea Stejarul cu muzica populara, ritualul taierii porcului, traditii si obiceiuri locale
Acces la centrul SPA Hotel Cavaler 4*
Internet WiFi
Parcare gratuita
Copii gratuit pana in 7 ani, 50% reducere intre 8 - 14 ani
Optional, demipensiune la Hotel Cavaler



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!


Situată la 4 km de cetatea medievală din Sighișoara, Pensiunea Stejarul are restaurant, Wi-Fi gratuit și terasă cu zonă de relaxare. Fiecare cameră oferă vedere la pădure, baie și TV prin cablu.
Sighisoara, Dealul Garii fn

Mai multe informatii despre Pensiunea Stejarul




Mai multe oferte Craciun Sighisoara






PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences