Sighisoara




Oferta Craciun Double Tree by Hilton Cavaler Sighisoara 2017

17 Octombrie 2017

Craciun fericit la Sighisoara, pachet 3 nopti - 250 euro/persoana. 23-26 Decembrie.

Sarbatorim Craciunul asa cum se cuvine cu: Bucate traditionale romanesti, atmosfera de sarbatoare cu muzica lautareasca, ritualurl stramosesc al taierii porcului. sorici poaspat si multe alte surprize. In Ajun, colindatorii il vor astepta pe Mos Craciun care va sosi de prin nameti. 


Program: 
21 dcembrie: Cina de Bun Venit
24 Decembrie: Pranz traditional la pensiunea Stejarul cu lautari, ritualul taierii porcului, spectacol de traditii locale, cina festiva de ajun cu pachet de bauturi  si cor de colindatori
25 Decembrie: Pranz de Craciun, Cina Festiva cu muzica live

Pachetul include: Cazare in camera dubla cu mic dejun bufet, Acces Spa: piscina interioara, sauna uscata si umeda, camera de relaxare si sala de fitness. Venirea lui Mosc Craciun, Turul cetatii cu tobosarul cetatii, activitati creative pentru copii, cu supraveghere.



Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!


Hotel Double Tree by Hilton Cavaler Sighisoara se află la numai 200 m de cetatea Sighișoara, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO. Proprietatea oferă camere și suite spațioase și acces gratuit la un centru spa care include saună finlandeză, baie de aburi, piscină interioară și sală de relaxare.
Sighisoara, Strada Consiliul Europei 6

Mai multe informatii despre Double Tree by Hilton Cavaler Sighisoara




Mai multe oferte Craciun Sighisoara






PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences