Sighisoara
Cesiro va angaja inca 200 de oameni in urmatoarea perioada

11 Septembrie 2015

Producătorul de articole din fa­ian­ță pentru menaj Cesiro din Sighișoara, ju­dețul Mureș, are în plan recrutarea în ur­mă­toa­rele luni a 200 de oameni, astfel ca fa­brica să funcționeze la capacitate maximă. Compania a ajuns în prezent la 1.350 de angajați și speră ca în următoarele luni să ajungă la 1.550 de oameni.

Cesiro produce în principal farfurii, pla­touri, cești și bo­luri, însă fabrică și ceainice, cafe­tiere, vaze, ghivece sau coșuri de fructe. Producătorul din Sighișoara a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 116 mil. lei (peste 26 mil. euro).

Compania exportă în peste 30 de țări, producând circa 4.5 milioane de produse ceramice de menaj pe lună, în principal farfurii, boluri, cești și produse decorative. Pe piața externă Cesiro colaborează cu firmele Homeline Franța, Dajar Po­lonia, GM Sunders Olanda, Vetro Cehia, Dietrich Germa­nia, Pengo Italia, Limburg din Olanda, Rayware și Palladone din Anglia, Soendgen din Ger­mania, Carrefour, Tesco, dar și cu concernul suedez IKEA, conform unor informații furnizate anterior de companie.

Sursa strire ZF Sursa foto Sighisoara Freelance ReporterDaca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR