Sighisoara

Vremea in Sighisoara : °C vremeaRadioSon: Ovidiu Malancravean este noul primar al Municipiului Sighisoara

6 Iunie 2016

PSD este câștigătorul alegerilor locale desfășurate ieri, într-un singur tur de scrutin, Ovidiu Malancravean este noul primar al Municipiului Sighisoara.

La Sighisoara, in urma numaratorii paralele a buletinelor de vot, din toate sectiile de votare, candidatul PSD Ovidiu Malancravean a obtinut mandatul de primar.

Cine este si care sunt obiectivele prioritare al noul primar Ovidiu Malancravean, conform ziarului Telegraful de Mures redam

"Mă numesc, Mălăncrăvean Ovidiu – Dumitru, m-am născut în Sighișoara la 12.12.1965. Sunt căsătorit din 1990 cu Rodica, de profesie medic. Avem doi copii minunați Patricia – Maria și Tudor – Șerban. Sunt membru al Partidului Social Democrat din anul 2012, iar înainte nu am fost membru al nici unui alt partid politic. Am studiat fizica în perioada 1984 – 1988 la Facultatea de Fizică- Universitatea din București, în perioada 2000 – 2002 am urmat cursuri la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca unde am absolvit Studiile Academice Postuniversitare – Informatică Aplicată și Programare. 

Începând cu anul 2007 m-am înscris la Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad și am absolvit în anul 2009 Masterul – Administrarea Afacerilor, din cadrul Facultății de Științe Economice, iar în perioada 2010 – 2012 am urmat cursurile Facultății de Matematică la Universitatea Transilvania din Brașov, cursuri pentru reconversie profesională. În 1988 după terminarea facultății am fost numit profesor de fizică la Școala Generală Ogra, județul Mureș, iar din 1990 și până în prezent am fost profesor la Grupul Școlar de Industrie Ușoară Sighișoara. În cadrul acestui liceu am ocupat funcția de director adjunct, în perioada 2003 – 2010, iar din anul 2010 și până în prezent -funcția de director la Liceul Tehnologic Nr.1 Sighișoara. 

În perioada 2002 – 2003 și 2004 – 2005 alături de o echipă formată din: director prof. ing. Curechian Vasile, managerul și sufletul echipei, director adj. prof. Deac Mariana, informatician ing. Pavel Aurelian am atras suma de 678 000 euro din fonduri europene, pentru școala noastră. Această muncă voluntară în echipă, de aproape 6 luni, reprezintă una dintre cele mai mari satisfacții profesionale din activitatea mea. 

Cea mai mare realizare în viața mea rămâne familia. Tudor este acum medic stomatolog și lucrează în orașul Sfîntul Gheorghe, iar Patricia studentă în anul III la UMF Tîrgu Mureș, Programul de Studiu Balneo – Fiziokinetoterapie și Recuperare. Sper ca amândoi să revină pentru a munci și a trăi în orașul nostru. 

Am ales și mi-am asumat candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Sighișoara, nu vreau să fac promisiuni nefondate sighișorenilor, programul electoral al echipei prezintă viziunea noastră pe termen scurt, mediu și lung. Toți suntem nemulțumiți de starea actuală și de evoluția orașului, a venit momentul unei schimbări de atitudine, viziune și deschidere în fața atâtor oportunități pentru Sighișoara. Sunt convins că alături de dumneavoastră vom produce această schimbare mult așteptată."
 


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR