Sighisoara




RadioSon: Expozitie din Anuala de Arhitectura Mures - Editia 2016 gazduita la Sighisoara

12 Decembrie 2016

Anuala de Arhitectură Mureș - Ediția 2016 este un eveniment organizat de Ordinul Arhitecților din România Filiala Mureș, cu sprijinul financiar al Ordinului Arhitecților din România, acordat din timbrul arhitecturii. Programul a debutat în anul 2015 printr-un concurs-expoziție în care au fost premiate cele mai bune proiecte ale arhitecților mureșeni realizate în ultimii doi ani, expoziția s-a bucurat de succes în Tîrgu Mureș, precum și în orașele Sighișoara, Sovata, Reghin, Târnăveni.
O expozitie itineranta ca parte a programului Anualei de Arhitectură Mureș va fi prezentata la Sighisoara la Centrul national de Informare si Promovare Turistica pana in data de 21 decembrie.

Expoziția cuprinde 30 de proiecte realizate de membri Filialei OAR Mureș în ultimii doi ani, împărțite în diverse secțiuni. Ierarhizarea proiectelor s-a făcut de către un juriu format din personalități recunoscute din domeniul arhitecturii. Aceste proiecte de arihectura a locuintei, arhitectura pentru comunitate sau arhitectura dotarilor comunitare pot fi admirate in cadrul expozitie pana in 21 decembrie la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Sighișoara, fosta Sala Sander , zilnic in intervalul orar 09,00 – 17,00, accesul fiind gratuit.
Vernisajul expoziției va avea loc miercuri 14 decembrie la orele 13.00.


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!




Poti citi in continuare







Elsig Computers



Radioson
Blues Festival


Transart




PRIVACY POLICY - GDPR



Update cookies preferences