Sighisoara
RadioSon: Intalnire la Sighisoara pentru acordarea de repartiții pentru locuinte A.N.L.

14 Februarie 2017

Ieri a avut loc in Sala Festiva a Primariei Sighisoara o intalnire cu primii 30 de solicitanti de locuinte ANL construite in Sighisoara in cadrul Programului de construcții de locuințe pentru tineri și familii de tineri cu vârsta de până la 35 de ani, destinate închirierii.
Ne-a oferit detalii despre aceasta intalnire si locuintele repartizate primarul municipiului Ovidiu Malancravean.

„ Ieri dupa amiaza am avut impreuna cu Comisia pentru repartizarea locuintelor ANL o intalnire cu sighisorenii care se gasesc pe Lista de prioritate pentru acordarea locuințelor. Am ales sa ne intalnim cu jumatate din dansii avand in vedere ca sunt disponibile 30 locuinte, din care 27 apartamente si 3 garsoniere. O parte dintre acestea au fost deja repartizate urmand ca joi dupa amiaza sa-i convocam pe cei care se afla in partea a doua a listei „ a declarat primarul municipiului Ovidiu Malancravean.

In aceasta saptamana se repartizeaza locuintele ANL din blocurile vechi de pe strazile Miron Neagu, Rozelor și Panseluțelor. Sighisorenii care refuza aceste repartitii vor fi trecuti pe lista de asteptare si ar putea avea sansa la o locuinta ANL in momentul in care vor fi date in folosinta noile blocuri aflate in constructie pe strada Panselutelor.
Ieri, in urma intalnirii, au fost repartizate un număr de 10 locuințe – apartamente situate pe str. Rozelor și str. Panseluțelor, ceilalti solicitanti refuzând repartiția. 
Joi, 16 februarie sunt invitați următorii solicitanți din Lista de prioritate pentru acordarea locuințelor pentru a le fi acordate repartiții pentru locuințele disponibile.


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR