Sighisoara
Razvan Bota - Aerial - Decolare spre ideal

16 Februarie 2017

Razvan Bota este un adolescent obisnuit din comuna Danes, un tanar tenerar al muzicii trap, care si-a inceput cariera muzicala din dorinta de a iesi din anonimat si de a-si dovedi propriei persoane ca poate face si el ceva deosebit. La prima vedere ai putea spune ca e un adolescent precum toti ceilalti: plin de vitalitate si visator ( ceea ce l-a si inspirat in alegerea numelui sau de scena), insa odata ce ajungi sa ii cunosti povestea, vei putea observa ca un adevarat talent se ascunde in spatele temperamentului energic.

Cu un calculator, rabdare si mult entuziasm, in urma cu 3 ani a pasit in lumea muzicii si a creat prima lui compozitie dubstep, ajutandu-se de diverse videoclipuri gasite online, ca mai apoi, cu pasi mici dar totusi increzatori, singur, sa invate si sa descopere incet incet fiecare taina a programului cu care lucrarile sale urmau sa prinda contur. Muzica pentru el este o pasiune care a inflorit de-a lungul timpului, motivandu-l sa incerce ceva nou si original.
Este admirabil faptul ca a avut curajul sa darame barierele viselor, pavandu-si cararea spre idealul sau, ceea ce poate fi un exemplu pentru multi adolescenti carora le este frica de a-si implini visele, doar de teama de a nu da de esec. A-ti impune originalitatea si a fi diferit in aceasta societate este un lucru pe care nu multi sunt dispusi sa o faca.

Optimismul a fost tovarasul lui cel mai bun, inca de la primii sai pasi in lumea muzicii: "Ascultand muzica, imi spuneam: <<Cat de greu poate fi? De ce nu pot face si eu asta?>>".
Lucrarile sale sunt originale, fiecare din ele reprezentand starea de spirit pe care acesta o are in timpul creatiei, variind de la melodii vesele si pline de viata, la melodii mai lente si relaxante; putem spune ca practic ascultam intreaga simfonie a sentimentelor sale imbracate in note muzicale. "Cel mai mult imi place ca nu trebuie sa ma rezum doar la niste instrumente, ci am o gama larga de sunete din care pot alege, mai ales ca astfel imi pot da frau liber imaginatiei si propriului stil." De multe ori, prin munca sa, el a dat dovada de originalitate si curiozitatea de a afla mereu lucruri noi ceea ce aduce o pata unica stilului sau de a aborda nuantele muzicii.

Chiar daca Razvan a afirmat faptul ca acesta este momentan un hobby pentru el, faptul ca investeste multa rabdare si o buna parte din timpul sau pentru a creea muzica de calitate, il determina intr-o oarecare masura sa munceasca mai mult, pentru a deveni mai cunoscut.
Si-a creat propriul sau canal de Youtube, unde puteti gasi o multime de lucrari originale si remix-uri, iar pagina de facebook il ajuta si mai mult in a-si face un nume in aceasta industrie.
Visul sau incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur, mai ales ca in luna ianuarie una din lucrarile sale, un remix al melodiei "Shape of you" a fost facut cunoscut publicului de catre doua canale de youtube destinate muzicii trap. Chiar daca la momentul actual Razvan, zis si Aerial, nu se vede castigandu-si traiul din muzica, personalitatea lui continua sa spere la un viitor optimist afirmand simplu: "cine stie ce imi va rezerva viitorul?"

Sunt sigura ca viitorul este luminos pentru acest talent care incepe sa prinda aripi.
Puteti sa il sustineti si sa il incurajati pe Aerial urmarindu-i pagina de facebook https://facebook.com/Aerial-325565927638253/ si urmarind noul sau remix pe youtube: https://youtu.be/mUVHx_YOsvUDaca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR