Sighisoara
RadioSon: Si anul acesta se vor comercializa martisoare si ghiocei in mai multe zone din Sighisoara in perioada 24 februarie- 3 martie

17 Februarie 2017

La Primaria municipiului au fost depuse un număr 43 de solicitări în vederea închirierii unei suprafețe de teren pentru comercializarea de mărțișoare și ghiocei în locurile stabilite de municipalitate, și nume: str. Zaharia Boiu, str. 1 Decembrie 1918, str. Hermann Oberth, str. Gen. Grigorescu, str. Horea Teculescu, str. Mihai Viteazu, str. Plopilor și str. Trandafirilor.

Pe aceste strazi ii vom intalni pe comerciantii de ghiocei si martisoare in aceasta primavera. Atribuirea locurilor de comercializare a mărțișoarelor și a ghioceilor se va face prin tragere la sorți în data de 23 februarie fiind condiționată de obținerea autorizației de comercializare de la Compartimentul Autorizare Activități Economice.
Si anul acesta va fi interzisă comercializarea de flori naturale și/sau artificiale, flori în ghivece sau buchete, jucării de plus, locurile atribuite fiind destinate exclusiv comercializarii de martisoare si ghiocei.


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR