Sighisoara
RadioSon: Noul ambasador al Belarusului in vizita la Prefectura Mures

17 Februarie 2017

Prefectul judetului Mures Lucian Goga a primit vizita Excelenței Sale Andrei Grinkevich, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România.
Întrevederea a avut loc la sediul Instituției Prefectului în contextul recentei acreditări ca ambasador al Republicii Belarus în țara noastră, în cadrul discuției fiind abordate subiecte legate în special pe oportunitățile de cooperare economică, turistică și culturală.
Ambasadorul Belarusului și-a manifestat interesul pentru realizarea și dezvoltarea unor viitoare colaborări, pentru promovarea și exploatarea potențialului economic al zonei,
Prefectul județului Mureș, Lucian Goga, a precizat că i-a prezentat ambasadorului Andrei Grinkevich oportunitățile pe care județul le poate oferi într-un viitor parteneriat.

‘Am prezentat pe scurt județul Mureș și oportunitățile pe care județul le poate oferi într-un viitor parteneriat, excelența sa s-a arătat încântat de oportunitățile pe care le oferă județul. Consider că a fost o discuție extrem de aplicată, domnul ambasador mi-a făcut invitația de a conduce o delegație a mediului de afaceri și a mediului academic din județul Mureș în Belarus. Am fost de acord amândoi că Belarus și România se cunosc foarte puțin. Urmează să stabilim pașii următori. Eu am prezentat oportunitățile, domnia sa a fost extrem de interesat’, a declarat prefectul Lucian Goga.


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR