Sighisoara
RadioSon: S-a infiintat Clubul GreenImpact la Saschiz

16 Februarie 2017

Cluburile GreenImpact combina invatarea, distractia si serviciul in folosul comunitatii dorind ca tinerii impacti sa cunoasca, sa aprecieze si sa valorifice mai bine patrimoniul natural si cultural al locurilor in care s-au nascut astfel incat tinerii sa fie motivati sa ramana acasa si sa contribuie voluntar la dezvoltarea durabila a comunitatii lor.

Fiecare comunitate a putut depune aplicatii in care au scos in evidenta protejarea resurselor naturale si culturale insa au fost alese doar 5 comunitati pentru a face parte din proiectul pilot al cluburilor GreenImpact. Acestea sunt: Saschiz, Biertan, Mosna, Valea Viilor si Fagaras. 
Zilele acestea a avut loc prima intalnire de constituirea a Clubului GreenImpact la Saschiz dar vor urma si alte actiuni ce au in prim plan educatia pentru viitorul satului românesc.
Coordonatorul cluburilor GreenImpact este Fundatia Noi Orizonturi din Cluj Napoca, fundatie care de 15 ani inspiră tinerii să conducă și să producă schimbări pozitive în comunitățile lor


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR