Sighisoara
RadioSon: Maine si poimaine mare turneu de fotbal la Sighisoara

17 Februarie 2017

Sunt ateptati peste 300 de sportivi la a treia etapa a Cupei Liviu Antal la fotbal ce se va desfasura in perioada 18-19 februarie la Sighisoara la Sala Polivalenta Radu Voina. 
Astfel, la categoria 2006-2007 participa echipele: Antal Liviu 2006-2007, Sonda Ocna Mures, LPS Targu Mures, AFC Mineru Balan, AFC Odorheiu Alb, AFC Odorheiu Portocaliu, Juvenes Tg Mures, Corona Brasov, Viitorul Ungheni, ASA Tg Mures, in total 12 echipe ce vor disputa meciurile in 18 februarie intre orele 9.00 si 17.00.

La categoria 2008-2009 la turneul de la Sighisoara vor participa echipele: Antal Liviu 2008-2009, Academia Luceafarul Cluj Napoca, CS Luceafarul Cluj Napoca, Viitorul Cluj Napoca Albastru, Viitorul Cluj Napoca Alb, AFC Muresul Ludus, Viitorul Ungheni, Iuvenes TG Mures, LPS Targu Mures si ASA Targu Mures. Meciurile in cadrul acestei categorii de varsta se vor disputa duminica 19 februarie la sala Polivalenta. In ambele zile intrarea la meciuri este gratuita iar antrenorul Lazar Alexandru a declarat ca va fi organizata si o tombola pentru participanti, intre premii regasindu-se si mingi cu autograful lui Liviu Antal si a jucatorilor de la CFR Cluj.
Acest turneu la care participa echipe din Mures, Brasov, Harghita si Cluj se afla la cea de-a treia editie la anterioarele editii sute de sighisoreni aflandu-se printre spectatori.


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR