Sighisoara
RadioSon: Dezbatere publica avand ca tema Promovarea intereselor locale la nivel national prin intermediul Parlamentului

17 Februarie 2017

Dezbaterea a avut loc in aceasta seara la Sighisoara, la Centrul National de Informare si Promovare Turistica iar la aceasta a participat Lavinia Cosma, deputat în Parlamentul României din partea USR. Unul dintre sighisorenii prezenti la dezbatere a precizat ca a venit la eveniment si pentru a se asigura ca parlamentarul va mai veni in orasul nostru. Deputatul Cosma a raspuns ca acest lucru se va intampla si ca isi propune chiar sa deschida un birou parlamentar in Sighisoara.

Trei mari problemele ale Sighisoarei au fost trecute in revista si in cadrul intalnirii din aceasta seara: Depozitul de deseuri din municipiu, Spitalul municipal si Soseaua de centura.
Deputatul Lavinia Cosma a precizat si ca a avut o intalnire cu oficialitatile locale, mai precis cu primarul Sighisoarei Ovidiu Malancravean sustinand ca a fost „ o discutie productiva, deschisa, spre colaborare”, deputatul sustinand ca dupa 27 ani trebuie purtate astfel de discutii si trebuie colaborare pentru comunitate. „ M-am bucurat ca am gasit aceasta deschidere, conteaza sa facem ceva, cred ca putem construi impreuna” a precizat deputatul Lavinia Cosma. Deputatul Lavinia Cosma isi propune sa organizeze periodic intalniri cu sighisorenii .


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR