Sighisoara
RadioSon: Se cauta parinti de profesie in judetul nostru

20 Februarie 2017

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mures anunta continuarea Campaniei de promovare și recrutarea pentru profesia de Asistent Maternal Profesionist “ Si tu poti fi parinte de profesie”.

Demersul se fundamentează pe faptul că în prezent in judetul Mures există copii cu varsta pana la 3 ani care necesită ocrotire in cadrul unei familii substitutive 
Persoanele care au nevoie de un loc de muncă la domiciliul personal, doresc să îngrijească un copil sau 2 copii cu vârsta între 0 și 3 ani, au o familie, experiență de părinte, sunt sănătoase, dețin o locuință proprietate personală corespunzătoare, fără cazier judiciar, pot avea profesia de Asistent maternal profesionist în domeniul Protecției Copilului.
Un copil luat în îngrijire face parte din familie, îi veghezi somnul, îl duci la doctor când este bolnav, îi organizezi timpul liber. Părinții de profesie sunt numiți asistenți maternali profesioniști.
Asistența maternală reprezintă o alternativă de tip familial a copilului lipsit temporar sau definitiv de ocrotirea părinților săi.
Stiri localea Radio Son Sighisoara
89,5 FM
Sursa foto: cvlppress.ro


Sursa stire RadioSon Sighisoara

Daca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPR