Sighisoara
Manifestari de 1 iunie la Sighisoara

01 Iunie 2004

Copiii din lumea intreaga au astazi motive sa se bucure. 1 IUNIE este Ziua Internationala a Copilului. Inocenta, puritate, duiosie. Acestea sunt sentimentele care trebuie sa ne invaluie in aceasta zi.

  Concursuri de role, cros si biciclete, sau parada piticilor - sunt doar o parte dintre surprizele pregatite astazi, la gimnaziul de stat Zaharia Boiu. Tot pentru azi SC ATT SA a anuntat ca toti copiii panan-n 18 ani din Sighisoara vor circula gratis pe autobuze si maxi taxi. In sarbatorirea zilei de1 Iunie pe plan local se implica si Centrul pentru informare social CEDES, care a initiat inca din 31 mai o campanie de informare privind drepturile copilului.

  Campania isi propune sa popularizeze drepturile copilului prin distribuirea de pliante si are la baza Conventia privind Drepturile Copilului adoptata de O.N.U. Centrului pentru Dezvoltare Sociala CEDES distribuie 500 de pliante in mai multe puncte din municipiul Sighisoara. `E timpul sa iti cunosti drepturile pe care le ai in fiecare zi.! Ai grija ca ele sa iti fie respectate!`- sunt doar cateva din sloganurile pentru copii pe care le daca nu le-ati auzit, cu siguranta le veti auzi pe parcursul zilei de 1 Iunie mai mult poate decat in alte zile.

  Si la bibilioteca municipala Sighisoara a fost aniversata astazi de la ora 13 Ziua Internationala a Copilului. Invitati au fost cativa elevi ai Scolii generale nr. 6 cu un program de rebusuri, ghicitori si poezii. O alta institutie de cultura sighisoreana, Clubul Copiilor va sarbatori Ziua Internationala a Copilului in data de 5 iunie, sambata. In acea zi va avea loc de la ora 10 in curtea Clubului copiilor din Sighisoara un amplu spectacol de dansuri pregatit de profesoara Eleonora Ioanovici.

  Sursa: MixFm SighisoaraDaca ti-a placut articolul, urmareste Sighisoara Online si pe Facebook si Twitter!
Poti citi in continuareElsig ComputersRadioson
Blues Festival


Transart
PRIVACY POLICY - GDPRUpdate cookies preferences