3 locuri de cazare in Sighisoara pentru o seara romantica

0
4666
views

Hotel Vila Franka va ofera in conditii exceptionale cazare in urmatoarele tipuri de camere Camera dubla superioara, Camera dubla cu pat baldachin, Camera dubla deluxe cu pat baldachin, Suita premium deluxe, Camera deluxe de familie. Alaturi de voi veti petrece o vacanta de vis in orasul medieval Sighisoara. Contra cost se poate comanda oetale de trandafir in camera, si un trandafir de culoarea dorita, in patul cu baldachin, 4 capsuni trasi in ciocolata si o sticla de Spumant.

Pensiunea Casa Savri este localizată în cea mai veche clădire datată din Sighişoara, dupa cum dovedesc inscripţiile de pe fresca faţadei (anul 1568). Camera Rozalia deţine elemente care reflectă cultura şi tradiţia maghiară. Mobila acestei camere este un dar de nuntă şi datează din anul 1934. Un alt element deosebit este un cufăr de zestre datat cu anul 1853.

Construita la inceputul sec. XVII, casa gazduieste astazi Pensiunea **** Georgius Krauss. Aici a trait si a scris istoria Sighisoarei si a Transilvaniei nobilul notar Georgius Krauss. Va invitam sa petreceti momente pretioase in casa patronata initial de marele cronicar transilvanean. Camera cu Baldachin ofera o incursiune in lumea rafinamentului ce poate satisface si cele mai exigente asteptari ale oaspetilor nostri. Camera dispune de piese de mobilier din lemn masiv, executate si sculptate manual, piese specifice perioadei evului mediu, perioada originara a cladirii, si anume patul cu baldachin.