5K RUN & WALK – Run for A Reason

0
270
views

5K RUN & WALK – Run for A Reason este un eveniment sportiv pentru amatori, bine cunoscut in intreaga lume, pe care ne dorim sa il preluam si sa il transformam intr-o traditie a Sighisoarei. Va implica parcurgerea a exact 5 km, prin alergare si/sau mers, iar traseul va fi organizat pe mai bine de 10 strazi ale orasului, fiind prezentat participantilor cu cateva zile inaintea evenimentului.

Se adreseaza tuturor celor care iubesc sportul si totodata va fi un mod minunat de petrecere a timpului liber, intr-o maniera plina de bucurie si miscare fizica, alaturi de familie si prieteni.

Este primul eveniment 5K in Sighisoara pe care noi, Asociatia AUM in parteneriat cu asociatia Wild Carpathia, ne propunem sa il organizam anual, cu ajutorul voluntarilor internationali si locali pentru a incuraja un stil de viata echilibrat si sanatos, sentimentul de apartenenta si socializarea.

Avem din nou oportunitatea de a face impreuna un lucru eficient pentru comunitatea noastra, iar distractia va fi garantata!

Prima editie “Run for A Reason” va fi dedicata strangerii de fonduri pentru trupele de dans ale Clubului Copiilor din Sighisoara coordonate de domnul profesor Cornel Campian. Aceste talente meritand din plin sa fie sustinute de noi toti.

Asadar, va invitam cu drag pe toti cei cu varsta peste 10 ani, sa va inregistrati in cursa:
– 10 lei/copil si 20 lei/adult pentru inscriere online https://forms.gle/g7Ku3eoZfXMWTgib6, pana la data de 20 septembrie 2019 (donatia se va colecta la punctul de inscriere la ridicarea numarului de participare)
– 15 lei/copil si 25 lei/ adult pentru inscriere doar in ziua evenimentului (donatia se va colecta la inscriere la ridicarea numarului de participare)

Toti participanti vor trebui sa semneze la inscriere declaratia personala de asumare a participarii, atat pentru adulti cat si pentru copii, modelele de declaratii fiind postate anterior pe pagina AUM pentru a putea fi citite si asumate.

Pentru cei interesati, voluntarii internationali pregatesc o serie de antrenamente de alergare cu acces liber, incepand cu data de 13 august pana pe 19 septembrie.
Programul antrenamentelor:
– in fiecare marti si joi de la orele 07:30 si 19:30
– in fiecare duminica de la orele 12:00
Punct de intalnire: in fata catedralei ortodoxe, Sighisoara.

Startul evenimentului 5K va avea loc duminica, 22 septembrie 2019, de la orele 16:00, la intersectia strazilor 1 Decembrie 1918 cu Eremia Grigorescu. Inscrierea la start si alocarea numarului individual de concurs vor incepe de la orele 15:00.

Categorii de castigatori:
1. femei
2. barbati
3. copii
4. echipe ale companiilor/intreprinderilor din Sighisoara

Evenimentul se va incheia cu premierea castigatorilor si cu momente surpriza pentru toti cei prezenti. Punctam faptul ca acest eveniment sportiv este organizat pentru amatori, participarea fiind posibila pentru toti doritorii indiferent de pregatirea fizica! Va asteptam cu mult drag!!!