5K Run&Walk – Run for a reason 2021

0
478
views

Duminică, 26 septembrie, are loc cea de a III-a ediție „5K RUN & WALK – Run for a Reason, 2021” în Sighișoara! Avem din nou oportunitatea de a face împreună un lucru eficient pentru noi toți, iar distracția va fi garantată! 💪🥳

🤩 După cum știți deja, maratonul 5K este un eveniment sportiv pentru amatori, bine cunoscut în întreaga lume, pe care noi, Asociația AUM împreună cu voluntarii naționali și internaționali ai programului Corpul European de Solidaritate, suntem bucuroși să-l organizăm din nou. Acesta va implica parcurgerea a 5 km, prin alergare și/sau mers, iar traseul va fi organizat pe câteva străzi ale orașului și mare parte din el pe poteci de pădure (găsiţi harta la secţiunea Discuţii).

🙋‍♀️🙋🙋‍♂️ Acest eveniment se adresează tuturor celor care iubesc sportul și natura totodată fiind un mod minunat de petrecere a timpului liber, într-o manieră plină de bucurie și activitate fizică, alături de familie și prieteni. 5K în Sighișoara reprezintă pentru noi, Asociația AUM, o alta modalitate prin care încurajăm un stil de viață echilibrat și sănătos precum și consolidarea sentimentului de apartenență în comunitatea sighișoreană.
🙌 Ca de fiecare dată participarea la eveniment presupune și o 𝘀𝘁𝗿𝗮̂𝗻𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗻𝗱𝘂𝗿𝗶, sub formă de donație minimă, pentru o cauză. Dedicăm ediția a III-a a „5K RUN & WALK – Run for a Reason, 2021” colectării de donații ca sprijin 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗹𝘂𝗯𝘂𝗹 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝘃 𝗱𝗲 𝗸𝗮𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗖.𝗦. 𝗛𝗮𝗿𝗮 𝗦𝗶𝗴𝗵𝗶𝘀̗𝗼𝗮𝗿𝗮, coordonat de domnul antrenor Costel Musi. În perioada 23-26 septembrie, sportivi ai acestui club vor participa la Campionatul Mondial, WUKF World Karate, care se va desfășura în Cluj Napoca. Concurenții sunt susținuți cu eforturi mari doar de către familiile acestora, costurile de participare fiind foarte ridicate. Prin aportul nostru putem încuraja dezvoltarea acestui club recompensând sportivii pentru participarea la astfel de competiții și campionate unde reprezintă Sighişoara şi România. Aceste talente merită din plin să fie susținute de întreaga comunitate sighișoreană.
𝗖𝘂𝗺 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽❓Foarte simplu! 😃 Te poţi înscrie prin acest formular online sau poţi veni direct în ziua evenimentului (de la ora 15:00) – acolo ne vom întâlni la punctul de înscriere unde se colectează donaţiile menţionate mai jos. Apoi vei primi un număr de participare şi vei semna o declaraţie pe proprie răspundere. Mai rămâne doar să-ţi strângi şireturile şi să fii pe fază pentru când se dă startul la ora 16:00! 👟 Așadar, vă invităm cu drag, pe toți cei cu vârste de peste 11 ani, să vă înregistrați în cursă!
📝 📥 𝗜̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲𝗮 𝘀̧𝗶 𝗱𝗼𝗻𝗮𝘁̧𝗶𝗶𝗹𝗲:

 • 10 lei/copil și 20 lei/adult pentru înscriere online accesând https://forms.gle/guccdYB95ACwcir6A până la data de 23 septembrie 2021 (donația se va colecta la punctul de înscriere, în ziua evenimentului);
 • 15 lei/copil și 25 lei/adult pentru înscriere pe loc, doar în ziua evenimentului, 26 septembrie 2021 (donația se va colecta la punctul de înscriere).
  ⏲ 𝗘𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝘀̧𝗶 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗲 𝗹𝗼𝗰 𝘃𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟭𝟱:𝟬𝟬, când participanţii semnează declaraţiile, îşi primesc numărul de participare, şi se colectează donaţiile. 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗺𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 ,„𝟱𝗞 𝗥𝗨𝗡 & 𝗪𝗔𝗟𝗞 – 𝗥𝘂𝗻 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗥𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻, 𝟮𝟬𝟮𝟭❞, 𝘃𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝗹𝗼𝗰 𝗶̂𝗻 𝗦𝗶𝗴𝗵𝗶𝘀̗𝗼𝗮𝗿𝗮 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆, 𝟮𝟲 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭, 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟭𝟲:𝟬𝟬, 𝗹𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀𝗲𝗰𝘁̗𝗶𝗮 𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝘇𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗮𝗲 𝗕𝗮̆𝗹𝗰𝗲𝘀𝗰𝘂, 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗖𝗼𝘀̗𝗯𝘂𝗰 𝘀̗𝗶 𝗦̗𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 𝗢𝗰𝘁𝗮𝘃𝗶𝗮𝗻 𝗜𝗼𝘀𝗶𝗳.
  🖋 O dată cu ridicarea numărului de participare se va semna obligatoriu declarația pe proprie răspundere a fiecărei persoane înscrise, atât adulți cât și copii, modelele de declarații fiind postate anterior pe pagina evenimentului pentru a putea fi luate din timp la cunoștință. Prin aceasta participanții își asumă faptul că sunt apți, din punct de vedere medical, pentru efortul fizic necesar desfășurării unei activități de acest tip și nu prezintă niciun risc din punct de vedere epidemiologic (inclusiv COVID-19).
  🏆 𝗖𝗮𝘁𝗲𝗴𝗼𝗿𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮̂𝘀̗𝘁𝗶𝗴𝗮̆𝘁𝗼𝗿𝗶 vor fi copii, femei și bărbați, iar locurile premiate vor fi I, II și III pentru fiecare categorie. 𝗘𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗵𝗲𝗶𝗮 𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗮̂𝘀̗𝘁𝗶𝗴𝗮̆𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀̗𝗶 𝗰𝘂 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝘀𝘂𝗿𝗽𝗿𝗶𝘇𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗼𝘁̗𝗶 𝗰𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁̗𝗶.
  🏃‍♂🤸‍♀🕺🚶‍♀ Menționăm faptul că acest eveniment sportiv este organizat pentru amatori, participarea fiind posibilă pentru toți doritorii, indiferent de pregătirea fizică!
  Așteptăm cu mult drag să ne revedem! 🤗