RadioSon: Accident rutier petrecut astazi la Danes, doua autoutilitare implicate si doua persoane incarcerate

0
3223
views

Detasamentul de Pompieri Sighisoara a fost solicitat sa intervina si potrivit purtatorului de cuvant al ISU Horea Mures, maior Cristian Virag, a fost necesara interventia echipajului de descarcerare.
“ Astazi ISU Horea Mures a fost solicitat prin intermediul numarului de urgenta 112 sa intervina in localitatea Danes in cazul producerii unui accident rutier. La locul solicitarii s-au deplasat echipaje ale Detasamentului de Pompieri Sighisoara care dupa executarea recunoasterii au constatat ca in accident au fost implicate 2 autocamioane iar in urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele incarcerate, de cod galben si constiente. S-a intervenit pentru descarcerarea victimelor si predarea acestora echipajelor de prim ajutor pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgente in vederea executarii de interventii medicale ulterioare. Traficul in zona a fost blocat “.

Subcomisar Varodi Ramona, inlocuitor purtator de cuvant al IPJ Mures a declarat ca cercetarile in acest caz sunt in desfasurare.
“ Astazi, in jurul orelor 14.00 pe DN 14 la km 84+ 400 m, in localitatea Danes s-a produs un accident rutier intre 2 autoutilitare. In urma accidentului au rezultat 2 victime, un barbat de 45 ani( conducatorul uneia dintre autoutilitare) si un barbat de 24 ani pasager al aceleiasi autoutilitare. Cercetarile sunt continuate de catre politisti pentru lamurirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.”

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara