RadioSon: Piata Sigma se doreste a se transforma intr-o piata multifunctionala pentru activitati culturale

0
1235
views

Piata Sigma din Sighisoara se doreste a se transforma intr-o piata multifunctionala in care sa se desfasoare spectacole si activitati recreative.

Deocamdata sunt in derulare procedurile pentru elaborarea PUZ-ului pentru aceasta piata dupa cum a declarat arhitectul sef al Sighisoarei Adina Popescu in sedinta Consiliului Local de ieri. Dupa ce PUZ-ul va fi insusit se va trece la negocierea pentru achizitia terenului de la proprietarii din zona dupa cum a declarat primarul municipiului Ovidiu Malancravean in aceeasi sedinta.

In momentul de fata proprietarii cer ce prêt cred ei potrivit primarului dar odata destinatiile acelor terenuri fiind exact reglementate s-ar putea ca preturile sa nu mai fie aceleasi a precizat primarul. Pentru terenurile din Piata Sigma a fost stabilita si o comisie de negociere a preturilor terenurilor. Potrivit reprezentantilor executivului sighisorean in respectiva piata se doreste a se amenaja o parcare subterana si o piata multifunctionala pentru evenimente culturale. Foto toate drepturile rezervate Casa Savri

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara