Jazzătoare postmodernă – concert A-C Leonte Band/ Săpt.Haferland

0
498
views

V-ați întrebat vreodată cum sună muzica jazz într-o biserică fortificată din secolul XV? Vocea Anei Cristina Leonte, alături de Ciprian Pop – chitară și Albert Tajti – pian, vă va purta în afara granițelor temporale, printr-un îndemn poetic de a călători spre sine pentru a călători spre ceilalți.

Așadar, un nou eveniment special marca ICon Arts Transilvania vă așteaptă duminică, 5 august, la Cloașterf, după următorul program:

11:00 Brunch gastronomie locală* – Șezătoarea postmodernă (Jazzătoarea)
13:00 Concert A-C Leonte Band în incinta bisericii fortificate de la Cloașterf

Intrarea este liberă, prin rezervare la adresa reservations@iconarts.ro

Înainte de concert sunteți invitați să luați parte la Jazzătoarea postmodernă unde comunități dintre cele mai diverse vor interacționa și vor descoperi tradițiile culinare locale, fiindcă evenimentul face parte și din Săptămâna Haferland – festivalul dedicat promovării culturii săsești din Transilvania. Mai multe amănunte: www.haferland.ro

Cu acest prilej, mulțumim încă o dată Experience Transylvania pentru toată implicarea!

**Dacă vă doriți să participați și la partea de gastronomie, costul este de 50 lei/persoana. La restul manifestărilor vă invităm să luați parte gratuit.

Ridicată la 1523, biserica din Cloașterf este considerată unul dintre cele mai „moderne” edificii construite la acea dată de sașii transilvani pentru apărare. Încă de la început a fost proiectată să fie o biserică – cetate. Mobilierul interior este cu totul deosebit, datează din secolul 17-18. Pe unele panouri pot fi observate valoroase picturi decorative pe lemn. În restaurarea complexului au fost depuse eforturi de către Mihai Eminescu Trust.
Mai multe despre Cloașterf, vă invităm să aflați din documentarul de scurt-metraj Arts District is Here:
https://youtu.be/MbLycT71gcw