Anunt privind lucrari de reabilitare

0
279
views

Municipiul Sighișoara informează cetățenii că joi, 12.07.2018, societatea GEIGER TRANSILVANIA S.R.L., cu sediul în Cristești – Mureș va începe lucrările în cadrul proiectului ,, Reabilitare conducte de aducțiune, extindere rețele de apă și canalizare, stații de pompare apă uzată și conducte de refulare Sighișoara/Cristuru Secuiesc “ .

În baza contractului de lucrări, constructorul va executa atât lucrări de extindere a rețelelor de apă potabilă, cât și a rețelelor de canalizare existente, pe străzi din municipiul Sighișoara care nu dispun de aceste utilități, inclusiv stații de pompare pentru ridicarea presiunii apei, acolo unde sunt necesare, și stații de pompare a apelor uzate menajere, unde topografia terenului nu permite curgerea gravitațională. În timpul derulării lucrărilor, se vor alege soluțiile de execuție etapizată, astfel încât traficul rutier să aibă cât mai puțin de suferit.

În prima etapă se vor executa lucrări de săpătură în carosabil pe strada Viilor, respectiv Ceahlăului. Ținând cont de amploarea lucrărilor care se execută și de menținerea în funcțiune a vechii rețele, apelăm la înțelegerea consumatorilor și a participanților la trafic, pentru eventualele neplăceri inerente în astfel de situații. Orice sesizări în acest sens, vă invităm să le exprimați la Dispeceratul S.C. Geiger Transilvania S.R.L, telefon: 0723.113.045 d-nul P. Dănuț.

STIRE OFERITA DE RadioSon Sighisoara