Cafenele in Sighisoara

0
10461
views

Odata cu venirea primaverii ce poate fi mai placut decat sa stai pe o terasa la o cafea? Va invit sa vizitam cateva cafenele din Sighisoara.

La Perla
Situat in centrul orasului, La Perla are o istorie lunga, cu traditie in spate. O locatie foarte frecventata, servire rapida, preturi medii. Dispune de o terasa cu aproximativ 10 mese, cu vedere inspre cetatea medievala.

Cafe Martini & Habermann
La urcarea în Cetate, acolo unde începe piatra cubică să se dezlănțuieși modernul devine medieval, ai o echipă extraordinară de oameni care te-așteaptă cu mult bun simț și cu tot ce este mai bun din izul Transilvaniei. Cafeaua-i bună, bună, c-o spumă de zici că-i făcută pe dealurile liniștite din Ardeal iar mâncarea-i pe alese și împletește gusturi și arome minunate! Alege o cafea Martini dacă vrei să te simți cu adevărat acasă!

Concordia
Situata la poalele cetatii medievale, Concordia va ofera o terasa cu vedere inspre centrul orasului. Locatia este foarte frecventata mai ales intre orele 10-14 si 19-21.  Preturile sunt medii, servirea in functie de aglomeratie dar in general destul de rapida.

Casa cu Cerb
Terasa din piata cetatii Sighisoara iti ofera privelistea perfecta asupra turnului cu ceas. In general sunt 6-7 mese asezate. Daca doresti sa poposesti in cetate este locul ideal. Preturi medii, servire rapida.

Casa Saseasca
Situata in Piata Cetatii Sighisoara, este locul ideal pentru grupuri mai mari, fiind atribuit de aranjarea meselor si spatierea acestora. Servire rapida, preturi medii.

© Cristinel Mortici vizteaza pagina personala pe 500px sau Facebook

Casa Wagner Sighisoara
Situata tot in Piata Cetatii Sighisoara, cu vedere inspre Biserica din Deal, este locatia ideala pentru a vedea tot ce se intampla in piata. Mesele sunt pentru patru persoane, preturi medii.