Campionat National de Offroad Cupa Sighisoara – competitie offroad la categoriile standard, open

0
1480
views

n perioada 04-06 mai 2018 se va desfasura la Sighisoara cupa off road “SIGHISOARA OFF ROAD TROPHY 2018”. Cupa se desfasoara ptr. clasele standard si open+extreme.

Inscrierea in concurs se face online pe site-ul www.offroadclubsighisoara.ro ,iar formalitatile si inspectia tehnica la secretariatul concursului aflat la Hotel Europa-Kokeltal intre orele 14:00-22:00 in data de 04 mai 2018. Documentele necesare pentru inscriere sunt :STANDARD-carte de identitate pilot-copilot,permis conducere pilot,certificate de inmatriculare auto de concurs,asigurare medicala pilot-copilot(se poate face si la secretariatul competitiei)

OFF-ROAD CLUB SIGHIŞOARA este un club sportiv care are ca obiectiv principal promovarea automobilismului de teren – de tip OFF ROAD – destinat autovehicolelor de teren, cu tracţiune integrală. OFF-ROAD CLUB SIGHIŞOARA a fost infiinţat la inceputul anului 2008, în Sighişoara, de câtre un grup de entuziaşti, fani ai automobilismului de teren, cu scopul declarat de a practica şi dezvolta un sport cu valente şi satisfactii deosebite, dar care este mai puţin cunoscut în România.