Central Underground este acum oficial deschis pentru vizitatori!

0
1004
views

“Primii nostri invitati, adolescenti, adulti din Sighisoara si Bucuresti, turisti englezi, spanioli și olandezi au fost incantati de expozitie. Ei au învățat despre istoria recenta românească, pe care au găsit-o foarte interesantă, acestia fiind miscati de viața și sentimentele oamenilor de atunci. De asemenea se pot vedea in cadrul expozitiei artefactele din perioada comunista!
Vino și vezi de unul singur!

Încă o dată, aș dori să mulțumesc comunității din Sighișoara pentru donații și interviuri, Wild Carpathia și volontarilor pentru sprijinul lor, Central Park pentru spatiul in care este expozitia și în special Mihai Serengheu, Károly Szabó , Daina Laizāne, Sandor Kelemen, Nelu si Alexandru Georgescu pentru sprijinul lor tehnic, Maria Eftimie pentru sondajul și revizuirea textelor, Sanja Jovanovic pentru efectuarea primelor interviuri, Andreea Marcus, Joszi Hollo si Mihai Costea pentru profesionalismul lor, sprijinind înființarea expoziției, realizarea designului grafic, a picturilor din cadrul expoziției și decorarea spațiului, Camelia fagarasan pentru traduceri și Florentina Marcus pentru ghidarea ei prețioasa , precum si pentru ca a fost dirijorul corului.

Fără voi toți, nimic nu ar fi fost posibil! Ati crezut în acest proiect și l-ati susținut până a devevenit realitate! Vă mulțumesc profund tuturor! Photos credits Claudiu Pintea”