Comunicat Presa – Targ Joburi Targu Mures 25 februarie 2019

0
728
views
Young man have job interview.

First Job School organizeaza in data de 25 februarie 2019, intre orele 09.30-18.00 TARGUL LOCURILOR  DE MUNCA la Teatrul National din Targu Mures. La eveniment vor fi prezente peste 30 de companii ce pun la dispozitia  persoanelor interesate de gasirea unui loc de munca o gama varianta de locuri de munca, cu salarii competitive.

Ofertele de angajare sunt din toate domeniile de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc. Angajatori de renume din Targu Mures cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1800 euro/luna, fara comision de recrutare.

First Job School are o experienta de peste 18 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 5000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor de locuri de munca in mai multe judete la care au participat peste 300 de companii si peste 5000 de candidati.

Cu stima,
Pinaru Edit
Coodornator zonal