Concerte, spectacole ecvestre și zeci de alte activități interesante la prima ediție Dracula Horse Festival

0
1323
views

În inima Transilvaniei, la numai câțiva kilometrii de cetatea medievală a Sighișoarei, înconjurați de peisajele de poveste de la Domeniul Dracula Daneș, va avea loc în perioada 20-21 octombrie prima ediție „Dracula Horse Festival”. Un sfert de secol a trecut de când porțile domeniului au fost deschise pentru vizitatorii din întreaga lume, iar acest festival reprezintă un mod aparte de celebrare a celor 25 de ani de activitate.

În mijlocul naturii, înconjurați de boemele peisaje transilvănene, participanții sunt invitați ca timp de două zile să se reconecteze cu natura și să se bucure de liniștea ținuturilor. La acest festival, personajele principale vor fi caii, făpturile fantastice și mitologice care de-a lungul timpului și-au dovedit măiestria, eleganța și loialitatea. O serie de evenimente dedicate lor vor avea loc în cele două zile de festival, de la spectacole ecvestre până la ateliere de dresaj sau potcovit. Cei prezenți la evenimente se vor putea bucura acrobații pline de suspans, numere de dresaj din înalta școală spaniolă, concerte, simpozioane și ateliere.

Nu numai pasionații de cai și călărie sunt așteptați la Domeniul Dracula Daneș în cele două zile de sărbătoare, ci toți cei care își doresc ca timp de două zile să se redescopere, să uite de activitățile cotidiene și să se bucure într-o atmosferă mirifică de concertele simfonice, degustările de vin, plimbările cu trăsura și de celelalte activități din festival sau pur și simplu să se bucure de zilele liniștite de toamnă și de peisajele mirifice transilvănene.

*****
Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibe-ul locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor și peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene și să ne bucurăm de momentul prezent.

*****
Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2142610789347832/
Site: https://dracul.ro/

*****
Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de pe site-ul www.dracul.ro sau de pe site-urile partenerilor: www.entertix.ro și iabilet.ro
Prețul biletelor (lei): 89/ zi și 139/abonamente.
Pachete speciale pentru familie: copii de cel mult 7 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită, iar cei cu vârsta între 7-14 ani au reducere de 50%. Biletele pentru copii pot fi cumpărate numai de la locație ( Domeniul Dracula Daneș).