DAVA Festival revine cu a doua editie: 30-31 August 2019

0
831
views

DAVA Festival revine cu a doua editie: 30-31 August 2019. Tineri din toata tara sunt asteptati sa petreaca un weekend plin de distractie si muzica electronica la Sighisoara.

Parca mai vibreaza si acum batrana fabrica de sticla de la prima editie a festivalului… iar luminile si laserele parca mai brazdeaza cerul in timpul noptii. Parca se mai aude muzica electrizanta a lui Stefano Noferini, Simina Grigoriu, Wankelmut, Monkey Safari sau Stefan Biniak… Dar acum, fabrica de sticla din Sighisoara, construita in 1961, doarme in asteptarea unei noi editii a festivalului DAVA. In luna August, isi va schimba iar „hainele” pentru 2 zile de vibe-uri pozitive si muzica electronica.

Dupa o prima editie nebuna, festivalul DAVA revine cu forte proaspete si multe lucruri inedite. Fosta fabrica de sticla va gazdui si in acest an nume sonore ale muzicii electronice, precum Nick Warren, Fatima Hajji, Christian Smith, Matt Sassari, Spektre, dar si artisti romani, precum Nusha si Mahony; anuntandu-se multe alte surprize pana la data evenimentului.

Nepretentios, dar atractiv… eclectic si total neconvetional… Cam asa se caracterizeaza primul festival de muzica electronica din orasul medieval Sighisoara. Inceput de niste tineri pasionati de acest tip de muzica, festivalul promite, in primul rand, sa promoveze muzica buna din industrie si tinerele talente. Cu ocazia asta, evenimentul plaseaza vechiul oras medieval pe harta evenimentelor destinate tinerilor, oferind astfel o noua perspectiva asupra antitezei de nou si vechi.

___

Descopera lumea DAVA – The New Age Citadel of Electronic Music: DJi internationali din zona techno, tech-house si minimal, o locatie industriala unica – o fosta fabrica de sticla si un oras medieval spectaculos si recunoscut la nivel mondial: Sighisoara.

✅  2 scene: Magic Tunnel & Origins

✅  o zona de mancare si bautura

✅  camping si parcare GRATUITA… in limita disponibilitatii, desigur. Multe alte activitati vor fi organizate in perimetrul evenimentului.

Eveniment sustinut de Burn Energy Drink

___

Printre artistii confirmati: Fatima Hajji // Nick Warren // Christian Smith // Matt Sassari // Nusha // Mahony // Spektre si multi altii.

Website: https://davafestival.com/

Pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/DavaFestival/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/378216489415861/

Biletele incep de la 89 de RON si sunt disponibile pe website-ul evenimentului, festicket.com, livetickets.ro, ove.ro si iabilet.ro