Duminica, 21 Mai 2017, Bike&Brunch de vara la Crit

0
1157
views

Dragi prieteni, sunteti invitati la Bike-Brunch la Crit, comuna Bunesti, judetul Brasov in data de 21 mai 2017.
Plecarea in drumetie pe biciclete va fi din Crit, nr100, comuna Bunesti, judetul Brasov, de la Pensiunea Rozalia la ora 09:00 pe urmatorul traseu: Crit, Bunesti, Viscri, , Padurea Oprita, Dealul Crucii, Padurea Higiu, Crit. Traseul insumeaza 40 km de poteca pietruita si drum comunal.

Obiective: Biserica fortificata Viscri, flora, fauna, ocupatii pastorale. La Crit suntem asteptati la masa de gazdele noastre de la Pensiunea Rozalia . Pretul mesei este de 30 lei/persoana si include pe langa felul principal si cafea, ceai, suc, desert. Cei care nu doresc parcurgerea traseului offroad pe biciclete, sunt bineveniti la brunch la ora 14 in satul Crit, nr.100, comuna Bunesti, jud. Brasov si este nevoie de rezervare. Echipament necesar: mtb, casca, sursa de hidratare, pelerina de ploaie, scule si camera de rezerva pentru bicicleta, voie buna.
Participarea se va face pe propria raspundere. Va asteptam cu drag!

Pentru transferul auto Sighisoara-Crit si retur, inchiriat biciclete Sighisoara precum si alte informatii legate de eveniment:0728216212 Eva Albert , intre orele 10:00-18:00, email: info@wanderlust-tour.ro . Cost transfer tur-retur: 20 lei/pers+bicicleta, locuri limitate.