Excursii in Transilvania

0
4725
views

Your Guide in Transilvania va oferta excursii cu ghid in Transilvania. Descopera cetatea medievala Sighisoara, castelul Bran,  Transfagarasan, castelul Peles, paseste pe urmele printului Charles in Viscri si Saschiz, excursie in Sibiu sau plimbari prin natura pe platoul Breite.

“Ma numesc Emanuel Enache si sunt un ardelean nascut si crescut in Sighisoara. Dupa ce am lucrat aproape 10 ani in sectorul bancar am simtit ca era momentul sa schimb ceva in viata mea si sa incep o activitate care sa ma implineasca si sa ma bucure in egala masura. Pe cale de consecinta in 2010 am renuntat la cariera mea bancara, m-am intors la Sighisoara si am inceput sa profesez ca ghid de turism iar in paralel sa fiu activ in sectorul ONG orientat spre conservarea biodiversitatii naturale si pastrarea arhitecturii traditionale din Transilvania.

Sunt fericit si mandru sa colaborez de mai bine de 5 ani cu Fundatiile Mihai Eminescu Trust si Adept Transilvania, ambele sprijinite de Printul Charles Marii Britanii.”

Your Guide in Transilvania are un scor fantastic de 4.95/5 din 121 de review-uri pe Tripadvisor. Cei care au apelat la serviciul Your Guide in Transilvania afirma “O experienta de neuitat” (Lindsey), “Un tur extraordinar pentru Sighisoara” (Bluecy), “O calatorie de neuitat” (Vane), “Doua zile minunate in superba Transilvanie” (Babs), “O experienta dee neuitat descoperind oamenii si locurile din Transilvania” (Liviu).

Pentru mai multe informatii vizitati pagina Your Guide in Transilvania