Filmul de la TBT Race 2018

0
270
views
Cinci ani de TBT Race - 18 August 2018

Cum a fost Transilvania Bike Trails Race. Pe scurt, vedeti cursa in imagini. Poteci amenajate, istorie si fortificatii, natura, mancare buna, traditii si mestesuguri, muzica si camping cu sute de ciclisti prieteni. http://tbtrace.ro/pozele-tale Aici puteti vedea si fotografiile de la restul activitatilor. Pentru 2019 va pregatim mult mai multe surprize la #TBTRace Renault NoMad Merida CST Fundatia Adept Transilvania

Publicată de Transylvania Bike Trails Network pe Miercuri, 22 august 2018

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) este un concurs MTB ce va avea loc Sâmbătă, 17 August, cu start și finiș la Saschiz, satul din apropierea localității Viscri și al cărui scop este lansarea și promovarea rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara.

Concursul este la a V-a ediție și se va desfășura pe trei distanțe. O distanță de 77 km in care parcurgi complet peisajul si zonele de interes locale, una medie, pentru începători de 42 km si una scurta pentru copii si familii de 22km.


Traseele parcurg atât zone special amenajate din rețeaua de poteci cât și dealuri cu iarba, drumuri forestiere, ulițe din satele vechi. Traseele de concurs trec prin curțile bisericilor fortificate și cel lung prin cetatea Saschiz.