Inroleaza-te in aventura Transilvania Train, vino si descopera Sighisoara, alaturi de multe locuri fermecate din Transilvania

0
487
views

Înrolează-te în aventura Transilvania Train și hai cu noi să descoperim Transilvania! Am pregatit activități tradiționale, vom vizita locuri pline de poveste și vom parcurge împreuna peste 600 km alături de mulți oameni faini.

Un eveniment turistic, o călătorie cu trenul, dar nu numai. Un lanţ de experiențe unice: de la ţiglărit la degustări de vinuri şi la povești nemaiuzite despre oamenii din Transilvania. Patru oraşe medievale în care poposim în cele mai bune hoteluri: Brașov, Sighişoara, Alba Iulia şi Sibiu, unde vom fi întâmpinaţi cum se cuvine unor oaspeți de seamă, cu surle şi tobe, cu multă zarvă. Manifestări muzicale special organizate pentru noi: concert de orgă, fanfară şi concert de musică clasică. Experienţe culinare adunate din reţetele de odinioară ale minorităților ce au influenţat ținutul transilvănean. Urcă în Transilvania Train pentru a experimenta un mix de emoţii autentice și activități inedite! Programul include plecarea din Brasov, vizitarea zonei Haferland, vizitarea bisericilor fortificate din Saschiz, Viscri și Criț, tur al cetatii din Sighisoara, Medias si imprejurimile, vizitarea cetatii Alba Iulia, Sebes, Sibiu si Tara Fagarasului. Programul complet si tarifele le puteti vizualiza pe pagina Transilvania Train.