Legume de Hetiur si-a deschis portile si in acest an pentru studenti si profesori din 5 tari in cadrul proiectului Scoala de Vara

0
289
views

“Dupa cum bine stiti,ferma familiei Cristurean are portile deschise pentru studenti,elevi ,chiar si prichindeii gradinitelor,care vor sa ne viziteze. Pentru al doilea an consecutiv, ferma noastra a fost aleasa ca punct de vizita de catre Universitatea Petru Maior din Targu Mures, in cadrul proiectului Scoala de Vara, cu un grup de 50 de studenti si profesori din Franta,Slovacia, Turcia,Republica Moldova si Romania. Pentru noi experienta a fost, la fel ca cea de anul trecut, una foarte placuta si va mai asteptam cu mare drag si la anul!” a publicat Legume de Hetiur pe Facebook.

Ferma se află în localitatea Hetiur, la 10 km de Sighişoara, în apropierea drumul european E60, în direcţia Târgu Mureş. Această fermă s-a dezvoltat pe baza unui proiect european pe măsura 1.1.2, fiind administrată de o persoană fizică autorizată.

Vă oferă o gamă diversificată de legume proaspete în câmp şi solarii, crescute cu multă grijă şi responsabilitate. Legumele sunt cultivate şi crescute după tehnologia de cultură adecvată fiecărei specii în parte şi care respectă un echilibru între procesul de fertilizare, protecţie a plantelor şi sănătea omului.