Lonely Planet: România este destinația cu cea mai rapidă creștere pentru turistii din Marea Britanie

0
577
views

Conform Lonely Planet dacă sunteți în căutarea de inspirație unde să mergeți în vacanța viitoare, un raport a dezvăluit destinațiile cu cea mai rapidă creștere pentru călătorii din Marea Britanie. Compania ghidată de turism de grup, On The Go Tours, a analizat datele din Raportul turistic al Organizației Națiunilor Mondiale pentru Turism 2018 pentru a afla că România este cea mai rapidă destinație de vacanță pentru călătorii din Marea Britanie, cu o creștere totală de 638% între 2007 și 2017.

România are o mulțime de experiențe variate de oferit vizitatorilor. Bisericile sale de piatră și mănăstirile amețitoare oferă un peisaj curat de munți stâncoși și dealuri. Orașele transilvănene au ieșit din timp și au castele care te vor incanta, în timp ce Bucureștiul vibrant este toată energia. Vârfurile stâncoase ale Transilvaniei și Moldovei, acoperite cu zăpadă de la mijlocul lunii octombrie fac apel la cucerire, iar traseele bine marcate duc la culme din toate direcțiile.

Citeste tot articolul pe pagina Lonely Planet: Romania is the fastest-growing destination for UK travellers Foto 4K Studio