Magda Munteanu: Cand viata bate filmul. Povestea Cross Country Farm

0
2632
views

Cand il vezi cu parul lung, carliontat, si cu un zambet larg pe fata, ai putea crede ca este unul dintre acei rebeli intarziati care merg la Vama Veche si danseaza desculti pe plaja pana dimineata.  Apoi ii vezi privirea. Ii simti atitudinea. Darzenia. Ceva iti spune ca este altfel. Te indimideaza chiar, desi probabil n-o face intentionat.

La 42 de ani, Mihnea Virgolici este unul dintre cei mai cunoscuti oameni din domeniul ecvestru din  Romania. Ferma lui de langa Sighisoara, Cross Country Farm, este plasata in topul recomandarilor din Europa de ghidul Lonely Planet, iar concursul organizat de el, Transylvania Horse Show, atrage anual sute de participanti internationali.  „De cand m-am nascut am fost convins ca viata mea va fi de proprietar de cai,” spune Mihnea in timp ce opreste masina la umbra, pe marginea drumului prafuit. Sa stai de vorba cu el este o aventura in sine, caci tot timpul ii suna telefonul sau este pe fuga.

Aproape ca l-am rapit. Cand am auzit ca trebuie sa plece sa vada un tractor, m-am urcat cu el in masina. La intoarcere, am oprit intr-o zona fara semnal. Bine am facut, caci povestea a durat peste o ora, iar eu il intrerupeam din cand in cand sa-l intreb daca acele lucruri s-au intamplat in realitate sau daca rade de mine. Citeste toata povestea pe blogul Magda Munteanu articolul Cand viata bate filmul