Max Mara, Luisa Cerano sau Paper London, printre clientii fabricii de textile Tarna­va din Sighisoara

0
1272
views

Infiintata in februarie 1949, Societatea comerciala “Tarnava S.A.” din Sighisoara, a fost una din primele fabrici de camasi din Romania. A fost privatizata in 1996 cu capital intreg romanesc. Dispunand de personal calificat si utilizand materii prime de inalta calitate, “Tarnava S.A.” s-a impus ca un producator competitiv de camasi barbatesti si bluze de dama, atat pe piata interna, cat si pe cea externa; societatea colaboreaza cu firme de prestigiu din Germania, Italia,Franta, Danemarca etc.

La reusita intreprinderii, au valoarea personalului, precum si dotarea tehnica de exceptie, constand in masini de cusut de provenienta japoneza marca “Juki”, instalatii pentru calcat “Veit”, prese pentru termocolat “Kannegieser”, masini de brodat cu comanda electronica marca “ZSK”, sistemele de proiectare asistata de calculator. Produsele si clientii In prezent, produsele Tarnava sunt comercializate in magazinele proprii din Sighisoara si Brasov, iar din 2006 sunt prezente si in cadrul unei reprezentante proprii din Germania.

Tarnava S.A. Sighisoara produce si in sistem lohn si produs complet. In cadrul obiectului de activitate de baza enuntat, respectiv producerea si comercializarea de confectii textile, firma activeaza pe segmentul de piata imbracaminte exterioara pentru femei, barbati si copii, realizand o structura sortimentala variata: camasi,bluze,fuste, sacouri nedublate,salopete, pijamale si rochii. Firma achizitioneaza materia prima de la companii din tara, din Uniunea Europeneana si Turcia. Principali parteneri de afaceri sunt din Germania ( Wappen, Luisa Cerano), Italia ( MaxMara, Marella,), Franta (Maison Kitsune, Maison Margiela),Anglia (Paper London) etc. Printre beneficiarii produselor noastre se numara: politia germana, jandarmeria italiana si romana, vama belgiana si armata austriaca etc.