Membrii Clubului “Impreuna” ai Programului pentru Nevoi Speciale al 13-lea an la rand au marcat Ziua Internationala de Sprijin pentru Persoane cu Nevoi Speciale printr-o serbare

0
185
views

Joi, 7 decembrie, Membrii Clubului “Împreună” ai Programului pentru Nevoi Speciale al 13-lea an la rând au marcat Ziua Internațională de Sprijin pentru Persoane cu Nevoi Speciale printr-o serbare. Programul serbării a inclus sceneta întitulată “Legenda celor trei copaci” pusă în scenă de membrii grupului Împreună, de asemenea au luat parte copiii de la Complexul pentru Copii cu Deficiențe Neuropsihice interpretând câteva dansuri, doamna Daniela Vlad a interpretat colinde vestind Nașterea Domnului.

Din partea Asociației Creneluri Sighișorene a luat cuvântul doamna Gabriela Costescu și doamna Anda Voican a interpretat piesa muzicală “Ave Maria”, voluntara din Statele Unite ale Americii Sheri Hartzler a condus grupul Împreună și apoi toți invitații în cântări în trei limbi diferite (latină, africană și engleză). Prin aceste rânduri dorim să mulțumim tuturor participanților și invitaților pentru că au făcut parte la acest eveniment.