Molecule-F Blog: Friday is in LOVE With O: O. My God! I LOVE Sighisoara!

0
380
views

“Sighisoara e oraselul ala medieval in care s-a nascut Dracula. Nu, nu personajul creat de Bram Stoker, ci adevaratul Dracula, printul Vlad Tepes, din familia Draculestilor. Dar nu asta e motivul pentru care imi place stat de mult Sighisoara. De altfel, nici nu ma prea omor dupa filme si seriale pline de vampiri palizi si insetati de sange. Insa, daca o sa va plimbati la miezul noptii pe stradutele intunecate si inguste din cetate, sunt sigur ca o sa simtiti niste fiori pe sira spinarii. Asta chiar daca cea mai periculoasa creatura cu care ati putea sa va intalniti aici e o pisica neagra. Sau un turist britanic, un pic ametit si ratacit.

Casa Cositorarului, are cea mai frumoasa terasa din Sighisoara, asa ca asta e locul unde imi place sa ma delectez cu un pahar cu vin, un ceai sau o cafea, dar si sa incerc cele mai bune prajituri de casa din oras. Imi pot petrece ore intregi aici, numai ca sa incerc toate dulciurile! Micul bistro este deschis toata ziua, asa ca daca vreti sa scapati de grupurile galagioase de turisti din jurul Turnului cu Ceas, aici este locul ideal unde sa va retrageti. Iar daca o sa va placa foarte mult aici, sa stiti ca puteti sa va rezervati o camera la Casa Cositorarului, care functioneaza si ca Pensiune Boutique.” Autor: Ovidiu Muresanu.  Citeste tot articolul Friday is in LOVE With O: O. My God! I LOVE Sighisoara! Mai multe povesti pe The Stories of O.

Hair Style: Robert Both Studio
Outfit: O. My God! Tshirt, available on TouchSkinDeep.com  and Molecule F.com  and in Molecule F Concept Store from Promenada Mall, H&M trousers, Nike Huarache sneakers, Saint Laurent sunglasses, available in selected OPTIblu stores.