Municipiul Sighișoara: Concept imobiliar de amploare dezvoltat in Sighișoara

0
634
views

Concept imobiliar de amploare dezvoltat in Sighișoara.
„Dacă ne dorim ca tinerii să rămână în oraș trebuie să avem soluții la problemele locative.” Primar, Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean.

Reprezentanții Primăriei Sighișoara s-au întâlnit miercuri, 12 august 2020 cu reprezentanții dezvoltatorului Maurer Imobiliare, care implemetează în această perioadă Maurer Residence Sighișoara- cel mai nou concept ,, Acasă” al companiei.

,, Am dorit să mulțumim autorităților pentru sprijinul acordat în implementarea acestui proiect. Cea mai mare dorință este să cream o comunitate, cu serviciile oferite să fim aproape de clienți. Colaborarea cu autoritatea locală este foarte bună la Sighișoara, așa mă gândesc că trebuie să fie un administrator bun al orașului, deschis investițiilor și celor care aduc plus valoare comunității.
Fiind din zonă am avut această oportunitate, să cresc această comunitate. Vom implementa acest sistem inovator al locuințelor multifuncționale “open-space” la Sighișoara, iar partenerii locali vor avea prioritate în implementarea proiectului.” Simon Maurer.

,, Dacă ne dorim ca tinerii să rămână în oraș trebuie să avem soluții la problemele locative. Am acordat sprijin investitorului, dezvoltarea imobiliară fiind importantă date fiind necesitățiile comunității și dorința de a-i ține pe tineri acasă. Ne bucurăm că Sighișoara este primul municipiu, care deși nu este reședință de județ, va beneficia de acest concept imobiliar inovator, dezvoltat de Maurer Imobiliare” Primar, Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean.
Ansamblul Maurer Residence Sighișoara se va întinde pe o suprafață de 2,8 hectare de teren, este localizat pe str Viilor (7 Noiembrie), pe locul fostei baze TCM și vizează construirea a 195 apartamente, cu structuri de tip studio, 2 camere, 3 camere. A fost încheiată faza de spargere a plăcilor de beton iar lucrările la primul imobil vor fi demarate începând de săptămâna viitoare , termenul de recepție pentru primele apartamente fiind preconizat pentru primăvara anului 2021.