Municipiul Sighișoara: Lucrările de reabilitare la blocul de pe Str. Dumbravei nr. 2 cuprinse în cadrul proiectului „Mainstream Sighișoara – Investiție europeană pentru incluziunea socială”, au fost finalizate și recepționate ieri 29 octombrie a.c.

0
529
views

Lucrările de reabilitare la blocul de pe Str. Dumbravei nr. 2 cuprinse în cadrul proiectului „Mainstream Sighișoara – Investiție europeană pentru incluziunea socială”, au fost finalizate și recepționate ieri 29 octombrie a.c.

S-au încheiat lucrările de anvelopare, montare ferestre din tâmplărie PVC cu geam termopan, termoizolații și hidroizolații, reparații și reabilitare grupuri sanitare pe toate cele 5 niveluri, înlocuire conducte de apă și canalizare, reparații balustrade și zugrăvire holuri, amenajare rampă de acces pentru persoane cu dizabilități, montarea unei centrale termice de scară și a unui boiler pentru apă caldă, dotarea camerelor cu calorifere, realizarea branșamentelor de gaz, electricitate, canalizare și apă potabilă.

Finanțarea lucrărilor a fost asigurată din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 4 – Incluziunea socială și combaterea sărăciei, bugetul total al proiectului fiind de 12.635.894,86 lei, din care valoarea co-finanțării eligibile a parteneriatului a fost de 66.496,27 lei.

Parteneri au fost Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi (CRCR) Cluj Napoca (în calitate de lider de proiect), Municipiul Sighișoara, Fundația „Veritas” Sighișoara și Școala Gimnazială „Miron Neagu” Sighișoara.