Municipiul Sighișoara: Selecționerul reprezentativei U21 a României la fotbal Adrian Mutu prezent la Sighișoara: un impuls pentru viitorii fotbaliști sighișoreni

0
497
views

În urma invitației transmise de primarul municipiului Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean și de reprezentanții Clubului Sportiv Municipal, Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei U21 a României la fotbal, a fost prezent luni, 15 iunie 2020 la Sighișoara. În deplasarea în orașul nostru, Adrian Mutu a fost însoțit de Adrian Dumitru Borza, ex fotbalist la echipe de primă ligă, precum: Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureș, Gloria Bistrița.

Întâlnirea a avut loc în Sala Festivă a Primăriei iar în cadrul acesteia au fost discutate aspecte legate de o viitoare colaborare pentru susținerea fotbalului juvenil sighișorean.
La întâlnire a fost prezent și directorul Clubului Sportiv Municipal Abrudan Cosmin și antrenorul Lazăr Alexandru.
Selecționerul Adrian Mutu a oferit tânărului fotbalist, Aparascăi Ionuț, o pereche de ghete, ca recunoaștere a meritelor sale fotbalistice, jucător de perspectivă, crescut la Școala de fotbal ”Liviu Antal” Sighișoara, care a jucat o perioadă și la CSM Sighișoara , ultima echipă la care acesta a evoluat fiind ‘Viitorul” Cluj Napoca.

Selecționerul Adrian Mutu a declarat că va reveni în curând în Sighișoara.