NEPI Rockcastle, principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară în zona de retail real estate din Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea celui de-al 20-lea centru comercial din portofoliul local, Shopping City Târgu Mureș, în două etape (Video)

0
401
views
Shopping City Târgu Mureș ❤

Încă puțin și ne întâlnim! ❤ Shopping City Târgu Mureș este conceput pentru confortul vizitatorilor, având o parcare echilibrat distribuită pe cele două niveluri, accesibilă și ușor de reperat datorită volumetriei și cromaticii distinctive. Vezi aici 👉 https://bit.ly/MasuriSigurantaTgMures magazinele care se vor deschide începând cu 25 iunie, împreună cu toate măsurile pe care le-am implementat pentru ca tu să faci #ShoppingInSiguranta

Publicată de Shopping City Targu Mures pe Joi, 18 iunie 2020

“NEPI Rockcastle, principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară în zona de retail real estate din Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea celui de-al 20-lea centru comercial din portofoliul local, Shopping City Târgu Mureș, în două etape. Începând cu 25 iunie 2020, hipermarketul Carrefour și magazinele adiacente acestuia devin primele destinații de cumpărături deschise vizitatorilor. Data de 16 iulie 2020 va reprezenta inaugurarea oficială și deschiderea tuturor spațiilor comerciale a celui mai important centru comercial din regiune.

Shopping City Târgu Mureș a luat toate măsurile de siguranță care au drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și dezinfectarea constantă a centrului comercial. Astfel, s-au instalat dispensere cu dezinfectant, centrul comercial este aerisit periodic, în mod natural și s-au instalat benzi de distanțare socială în zonele unde se creează aglomerație. În plus, purtarea măștii este obligatorie de către toți angajații și clienții și se asigură verificarea temperaturii la intrarea în mall pentru cumpărături responsabile și în siguranță.” Citeste tot comunicatul pe pagina Din 16 iulie, Shopping City Târgu Mureș devine noua destinație de cumpărături a mureșenilor

Printre magazine se numara Amely Shoes, Animax, Beauty for you, Bigotti, Big Mamma, Carrefour, Collins, Deichmann, DM, Douglas, eMag, Gerovital, KFC, Kenvelo, New Yorker, Nobila Casa, Noriel, Pepco si multe altele.

Deasemenea intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook s-a deschis hipermarketul Carrefour din cadrul Shopping City Targu Mures: “Astăzi am deschis hipermarketul Carrefour și magazinele adiacente acestuia. 🤩🎉😍 Te așteptăm cu drag să le descoperi și să te bucuri de #ShoppingInSiguranta. Vezi ce măsuri de protecție am implementat în Shopping City Târgu Mureș pentru siguranța ta și a angajaților noștri”

Adresa Shopping City Targu Mures: Bdul. 1 Decembrie 1918 nr. 242, Târgu Mureș